If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Малко необичаен въпрос , сигурно бая ще ми се смеете , но ми е интересно. Възможно ли е да се сложи глава от 147 JTD с два разпределителни вала и софтуера да се подмени с този на 147 ? След тази операция ще става ли нещо от колата ?
сори за спама, обаче щом никой не е отоговрил цял ден на поставения въпрос, явно си затруднил и най-големите мислите във форума. на мен единствено ми идва на ума дали ще има място в "коша" на колата, защото предполагам двигателя е по-голям
За целия двигател със скоростите ясно че ще стане , ама много хамалогия пък и колко ще струва всичко не искам и да си мисля .
Добре де Бобо защо да не стане само с глава , какво още ми трябва - датчици ли , самата глава ли няма да пасне ? Не бях се и замислял какъв ангренаж ще мога да използвам ама тва е отделен въпрос
За целия двигател със скоростите ясно че ще стане , ама много хамалогия пък и колко ще струва всичко не искам и да си мисля .
Добре де Бобо защо да не стане само с глава , какво още ми трябва - датчици ли , самата глава ли няма да пасне ? Не бях се и замислял какъв ангренаж ще мога да използвам ама тва е отделен въпрос
Ами замисли се какво стои на главата и ще се сетиш за какво говоря, ако неможеш по-добре не се и мъчи
Може. Аз не съм се опитвал да гадая, а само бях чувал, че МОЖЕ и да има възможност със старото ЕКУ, но нищо конкретно.
Но щом и компютърът също трябва да си ходи, то май само казанчетата за антифриза и чистачките ще останат от волана напред
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Май няма да прочетем и едно пално и точно обяснение на въпроса . Жалко че сме толкова" невежи и неуки ". Дано боговете се смилят над нас .
брат , и аз исках да науча повече , какви аджеба са разликите между двата двигателя (на които явно само наименованията са им еднакви )
Надявах се някой от почетните потребители като Бобо например да ме просветли по темата , но изглежда не съм заслужил
Comment